Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

40 LITERES ÜTÉSÁLLÓ DÉZSA ROSTÁVAL PLUSZ AJÁNDÉK 3KG ETETŐANYAGGAL


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: EnergoTeam
Cikkszám: 12045397

40 literes ütésálló dézsa rostával plusz ajándék 3kg etetőanyaggal Etetőanyagot keverni sokféleképpen lehet! A tökéletes állagot azonban csak a megfelelő edényben érhetjük...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
10 480 Ft
11 870 Ft

40 literes ütésálló dézsa rostával plusz ajándék 3kg etetőanyaggal Etetőanyagot keverni sokféleképpen lehet! A tökéletes állagot azonban csak a megfelelő edényben érhetjük el.....Tanuljunk a versenyzőktől. 4-5 kg etetőanyag bekeverése egy vödörben már olyan lehetetlennek tűnő feladatot gördít elénk, melynek megoldása egy nagyméretű dézsa használata. Ez a 40 literes ütésálló dézsa, tökéletes eszköze etetőanyagunk tökéletes előkészítéséhez. A zacskót kibontva öntsük bele a felhasználni kívánt etetőanyagokat, majd még szárazon keverjük össze. Ezután óvatosan adagolva adjuk hozzá a felhasználni kívánt folyadékmennyiség 80%-át. A szett elemeként járó törőszita segítségével rostáljuk át az etetőanyagot, hogy a szemcsék egyenletesen nedvesedhessenek át, majd tegyük félre 10-20 percre pihentetni. A pihentetés után adjuk hozzá a maradék folyadékot, keverjük össze és ismételten rostáljuk át. Majd egészítsük ki etetőanyagunkat a további adalékokkal, angolmorzsával, pelletekkel, kukoricával, élő csalival, ha ez szükséges. Ütésálló anyagának köszönhetően, ha vigyázunk rá élettartama 10 években mérhető, ehhez természetesen az kell, hogy ne tegyük ki hosszan tartó sugárzó napfénynek. Jelen szetthez ajándékba jár 3 kg Benzár etetőanyag is, hogy kézhezvétel után azonnal hadba lehessen fogni ezt a praktikus keverő dézsát. A szett tartalma: - 40 literes ütésálló dézsa - 44 cm-es 6mm-es füles törőszita - 3 kg Benzár etetőanyag

Cikkszám12045-397
Tartalom40 literes dézsa + rosta + 3kg etetőanyag

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek