Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

AIR CONTROL S ROVARIRTÓ AEROSOL CSOMAG AIR FREE AUTÓMATA ADAGOLÓVAL


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: Agrosol-Biocid
Cikkszám: 12045413

Air Control S rovarírtó aerosol csomag Air Free automata adagolóval Air Control S Rovarírtó 3,5 % természetes piretrin (százszorszép kivonat) + 16...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
16 390 Ft
18 180 Ft

Air Control S rovarírtó aerosol csomag Air Free automata adagolóval Air Control S Rovarírtó 3,5 % természetes piretrin (százszorszép kivonat) + 16 % PBO (hatásfokozó) tartalmú rovarirtó aerosol automata adagoló berendezéssel (melyek külön is megvásárolhatók) Mit kell tudni az Air Control S rovarirtó permetről? - Alkalmazás: zárt térben, repülő rovarok ellen (pl. házi légy, szúnyog irtására, távoltartására) - 250 ml töltési térfogat, mely kb. 3000 adag szórás (automata adagolás esetén 24 órás működés mellett 30 perces adagolással 2 hónapig elég) - Porlasztásra alkalmas szórófej, a mely apró, lebegő szemcsékre bontja az irtószert. A kezelt légtérbe érkező rovarok az apró cseppekkel érintkezve elpusztulnak, illetve elriasztja azokat a területről. Kontakt méregként hat a rovarokra (azok idegrendszerét blokkolja). - Melegvérűekre (emberekre, állatokra) nem ártalmas. - Élelmiszer tároló helyiségekben alkalmazható, de ügyenli kell, hogy közvetlenül az élelmiszerre ne szóródjon (az élelmiszertől tartsuk 3 méter távolságra) - Önmagában, automata adagoló nélkül is működtethető és rendelhető (adagoló utántöltéseként használják leggyakrabban). - Felhasználható: 2 év Mit kell tudni az Air Free automata adagoló készülékről? - Lehetőséget ad az adott épület/helyiség repülő rovarok elleni automatikus mentesítésére és rovarmentesen tartására. - Elegáns, dekoratív megjelenés. - 3 időzítés állítható be: 7.5 perc, 15 perc vagy 30 perces szórási gyakoriság, továbbá beállítható, hogy 24 órában vagy esti/nappali időszakban működjön (fényérzékelő irányítja az éjjeli vagy nappali működést). - A csomagolás tartalmazza a falra rögzítéshez szükséges csavart és tiplit. - 2 db AA elemmel működtethető (nem része a csomagolásnak) - 40-45 m2 (több, mint 100 m3 légtér) rovarmentesítésére alkalmas. - A töltő flakon állapotát jelzőfény segíti követni (zöld= elég töltöttség van benne, piros: hamarosan kiürül a tartály) Javasolt felhasználási terület: éttermek, bárok, hotelek, üzlethelyiségek, állattartó egységek kiegészítő helyiségei (pl. pihenők, irodák), horgász sátrak, magánlakások, nyaraló- vízparti helyiségek, stb. A csomag az automata készüléket és egy abba illő aerosolt tarttalmaz.

Cikkszám12045-413
TartalomRovarírtó aerosol + automata készülék

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek