Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

ARNO MASSIVE NÉGYZETES VERSENYHALTARTÓ AJÁNDÉK OUTDOOR LÁMPÁVAL


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: Arno
Cikkszám: 12045288

Arno Massive négyzetes versenyhaltartó ajándék Outdoor lámpával Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
8 970 Ft
14 470 Ft

Arno Massive négyzetes versenyhaltartó ajándék Outdoor lámpával Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a versenyek alatt is használható, a békéshalak, pontyok, keszegfélék biztonságos tárolására tökéletesen alkalmas, négyzetes Massive haltartó is. 35x45 cm-es átmérővel rendelkezik, ami garantálja a halak nyugodt körülmények közötti elhelyezését. Ez az átmérő 3 méteres hosszal társul, ami versenyhorgászatra is kiváló választássá teszi, a halak tökéletes tárolásához.  Négyzetes kialakításának köszönhetően, akár áramló vagy folyóvízre is ajánlott típus. Menete szabványos dönhető csatlakozóval van ellátva, mely leszúrókkal és versenyláda adapterekkel is lehetővé teszi annak rögzítését. Az alján természetesen ennek a típusnak is rögzítőfülek találhatóak, mellyel, ha olyan a vízterület, könnyedén lesúlyozható a háló, de szárítás során is praktikumként szolgálnak. Ajánlott kiegészítő, verseny vagy hétköznapi pecákhoz is, szem előtt tartva a halak biztonságos tárolását. Plusz jelen szettünkben, egy rendkívül praktikus Outdoor Lumitact ütésbiztos lámpa is tartozék, mely praktikumával minden horgász táskájának kiváló eszköze.

Cikkszám12045-288
TartalomArno négyzetes haltartó + Outdoor Lumitact lámpa

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek