Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

ARNO TRIAREX 6000 ORSÓ AJÁNDÉK 150M POWER ULTRA 0,30MM ZSINÓRRAL


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: Arno
Cikkszám: 12045352

Arno Triarex 6000 orsó ajándék 150m Power Ultra 0,30mm zsinórral Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
3 990 Ft
6 050 Ft
Egységár:

Arno Triarex 6000 orsó ajándék 150m Power Ultra 0,30mm zsinórral Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.  A Triarex 6000-es méretű univerzálisan használható, könnyed elsőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti. A modellen egy komfortos fogantyú kapott helyt, mely csatlakozik a könnyed súlyt garantáló grafit orsóházba, ami 5.2:1 áttétellel és megfelelő fékrendszerrel van szerelve. Elsőfékes modell, nagy zsinórkapacitással, 35-ös zsinórból is 350 méter bőven elfér a dobon, sőt egy pótdob is tartozék, így akár 2 eltérő vastagságú zsinór is kéznél lehet a horgászat idején, alkalmazkodva a helyzetekhez. A modellhez monofilt zsinór hsználatát javasoljuk. A kezdő harcsásokon túl, univerzális elsőfékes kivitele miatt, módszertől függetlenül megfelelő alternatíva, ha a választásnál fontos a kedvező ár-érték arány képviselete. Plusz jelen szettünkben, egy tekercs Power Ultra zsinór is tartozék.

Cikkszám12045-352
TartalomArno Triarex 6000 + Power Ultra 0,30mm zsinór

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek