Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

BENZÁR BUSÁZÓ CSOMAG


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: Benzar Mix
Cikkszám: 12045913

Benzár busázó csomag Benzár Zsolt többszörös román bajnok által fejlesztett etetőanyagaink a busázás során sem mondanak csődöt. Az etetőanyagok önmagában, semmilyen...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
12 990 Ft
18 460 Ft

Benzár busázó csomag Benzár Zsolt többszörös román bajnok által fejlesztett etetőanyagaink a busázás során sem mondanak csődöt. Az etetőanyagok önmagában, semmilyen adalékanyag hozzáadása nélkül is kiválóan alkalmazhatóak, viszont a szett részét képző adalékokkal kombinálva is használhatjuk, ha azt szeretnénk elérni, hogy a vízbe juttatott etetőanyagunk még-nagyobb felhőt képezzen. Az etetőanyagok mellett a busázás során már bevált plankton tabletták és csalik is a csomag tartalmát bővítik. A csomag tartalma: 1x Benzár Mix Novac Sanger Busa 1kg 5x Benzár Mix GBCloud Busa etetőanyag 400g 1x Carp Expert Plankton Vanília 1x Carp Expert Plankton Eper 1x Benzár Mix Method Bomb PVA Busa 1x Benzár Mix Turbo Soft Pellet XL Méz 1x Benzár Method Egg 8mm Mangó-fehér csoki 2x Benzár Mix Method Flame Ice 1x Benzár Mix vödör

Cikkszám12045-913
TartalomBusázó etetőanyag összeállítás + vödör

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek