Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

BENZÁR SAJTOS MÁRNAMÁGNES


Kategória: Egyéb szettek

Gyártó: Benzar Mix
Cikkszám: 12045908

Benzár Sajtos márnamágnes Kifejezetten a dunai horgászok számára készítettük ezt a receptet, amely a márnák által nagyon kedvelt csalogatóanyagokból áll. Mivel...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
4 990 Ft
5 990 Ft

Benzár Sajtos márnamágnes Kifejezetten a dunai horgászok számára készítettük ezt a receptet, amely a márnák által nagyon kedvelt csalogatóanyagokból áll. Mivel a receptúra szerint kevert etetőanyag kellően nehéz és aromás, szoktató etetés nélkül is joggal bízhatunk a fogósságában és eredményességében az év bármely napján! A csomag tartalma: 1x Benzár Mix Folyóvízi sajtos 2x Benzár Feeder Series Paduc-márna 1x Benzár Mix Parmezán sajtliszt piros 1x 250 ml Benzár Attractor Parmezán sajtos aromakoncentrátum 1x 15 ml Benzár Mix Turbo aroma márna sajtos 1x Benzár Mix 12 literes vödör

Cikkszám12045-908
TartalomSajtos etetőanyag szett vödörrel

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek