Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek

CHAMPION METHOD PELLET BOKSZ 400g FOKHAGYMA - KOLBÁSZ


Kategória: Pelletek

Gyártó: Champion
Cikkszám: 95305146

Champion method pellet box Szilvási Szilárd, az Európa-bajnok versenyhorgász receptje alapján összeállított feederes etetőanyag csomag. A boxok tartalma egyedi eljárással készített mikrogranulátum,...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
1 170 Ft

Champion method pellet box Szilvási Szilárd, az Európa-bajnok versenyhorgász receptje alapján összeállított feederes etetőanyag csomag. A boxok tartalma egyedi eljárással készített mikrogranulátum, ez teszi különlegessé és rendkívül fogóssá ezeket az etetőanyagokat. A készítési metódus mellett egyedi és már bevált ízkombinációk teszik különlegessé a terméket. Emellett nagy hangsúlyt fektetve a halak szempontjából a figyelemfelkeltésre, szárazon és bekeverve is rendkívül élénk színt kaptak a pelletek. A method módszer lényege, a kis mennyiségű, koncentrált hatást elérni kívánó, minőségi íz és aromaanyagokkal rendelkező etetőanyagban rejlik, ez a termék kompromisszumok nélkül teljesíti ezen elvárásokat. Versenyekre is kiválóan alkalmazható.

Cikkszám95305-146
Kiszerelés400 g
SzínFehér - bordó
TípusFokhagyma-Kolbász

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek