Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek

ESP H/P FORGÓ 10 20DB


Kategória: Forgók

Gyártó: ESP
Cikkszám: DR820010

ESP Hi-Performance Carp Swivel forgó A Hi-Performance forgókat Japánban gyártják, szigorú mérnöki standardoknak megfelelően, egyenletes forgást biztosíha, erőhatás alatt egyaránt. Rengeteg hasonló...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
1 990 Ft
Egységár: 99.5 Ft/DB

ESP Hi-Performance Carp Swivel forgó A Hi-Performance forgókat Japánban gyártják, szigorú mérnöki standardoknak megfelelően, egyenletes forgást biztosíha, erőhatás alatt egyaránt. Rengeteg hasonló megjelenésű forgó található a piacon, de sokuk  nem megfelelő minőségű, mint amilyet a nagyhalas pontyozás kíván. Nincsenek durva élek vagy szögek rajtuk, melyek sérthetik a zsinórt, teljesen egyenletes sima felülettel rendelkeznek. Gyöngyfekete fémes bevonatuk miatt nem keltenek feltűnést az aljzaton.

CikkszámDR820-010
Kiszerelés20 db/csomag
Méret10
TípusHi-Performance Carp Swivels

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek