Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek

ESP RONNIE RIG ELŐKE 4 BD HRS 3DB


Kategória: Bojlis ólom

Gyártó: ESP
Cikkszám: DR790004

ESP Ronnie Rig BD HRS előke A tökéletes pop-up prezentáció - Ronnie Rig. Cryogen Curve ShankX horgokkal szerelt előre elkészített előke,...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
2 740 Ft
Egységár: 913.33 Ft/DB

ESP Ronnie Rig BD HRS előke A tökéletes pop-up prezentáció - Ronnie Rig. Cryogen Curve ShankX horgokkal szerelt előre elkészített előke, lebegő csalikhoz. 360 fokos forgási lehetőséggel a Ronnie Rig optimális megjelenést biztosít a bevetett csaliknak. Csúszásmentes Grip Stop, Hook RIng Swivel és QC Uni-link kapcsokkal van szerelve. 3 darab előke található egy csomagban.

CikkszámDR790-004
Horogméret4
JellemzőSzakállas
Kiszerelés3 db/csomag
SzínBN
TípusRonnie Rig

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek