Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

Acélállvány Delphin BOMB!


Kategória:

Gyártó: Delphin
Cikkszám: 101003072

Delphin BOMB! egy robusztus és stabil acélállvány, amely üzlete büszkesége lesz. Lehetővé teszi az összes Delphin pergető termék megfelelő megjelenítését....

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
106 070 Ft
117 870 Ft

Delphin BOMB! egy robusztus és stabil acélállvány, amely üzlete büszkesége lesz. Lehetővé teszi az összes Delphin pergető termék megfelelő megjelenítését. Az állvány nagyon szépen kidolgozott a BOMB! sorozat elegáns színeiben. Tartalmaz egy perforált részt a termékek felakasztására és négy polcot állítható dőlésszöggel a vitrines horgászcsalik számára. A csomag 44 db 10 cm-es kampót tartalmaz. A Delphin BOMB! állványok 2 polc rudat is tartalmaznak, amik külön-külön felépíthetőek a közös alkatrészeik nélkül. Ez mindenképpen óriási előnye a terméknek, hiszen a piacon kínált állványok többségéhez közös alkatrészek járnak, és külön nem építhetők meg. Ha kettő vagy több állványt vásárol, lehetőség van az alkatrészeik cseréjére, és például az egyik állványt csak a polcokkal, a másikat pedig csak a kampókkal is el lehet készíteni. Technikai információ: Magasság: 200cm Szélesség: 103cm Polcok: 4db - 100x45cm állítható dőlésszöggel, 1db - 100x45cm Kampók: 44db, 10cm

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

A Magyar Posta által kínált díjszabások:

Csomagautomatába, postapontra vagy postára kézbesítva: 990.-

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990.-, 0-20 kg-ig bruttó 2990.-, 20-40 kg-ig bruttó 5990.- Ft. / darab.


29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek