Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

AVENGER 65 BROLLY & MOZZY FRONT


Kategória: Sátor

Gyártó: Prologic
Cikkszám: 72682

AVENGER 65 BROLLY & MOZZY FRONT A rövid horgászat kevesebb felszerelést jelent, de ez nem jelenti azt, hogy kompromisz-szumokat kell kötni...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
75 990 Ft
79 990 Ft

AVENGER 65 BROLLY & MOZZY FRONT
A rövid horgászat kevesebb felszerelést jelent, de ez nem jelenti azt, hogy kompromisz-szumokat kell kötni a kényelem terén. Az Avenger 65 brolly tökéletes megoldást nyújt erre a problémára, két elérhető verzióval, amelyek kiváló menedéket kínálnak rövidebb horgásztúrák esetén.
Az optimális védelem érdekében az Avenger 65 brolly rendszer ideális választás, amelyhez összefüggő, teljesen kivehető, cipzáras elülső rész tartozik, szúnyoghálós ajtóval és könnyű PVC talajponyvával. Ehhez képest az Avenger 65 brolly és mozzy front egy lecsupaszítottabb változat azok számára, akik szeretnek még könnyebben utazni - egy teljesen kivehető cipzáras be- és kimeneti mozzy előlappal ellátva.
Mindkét brolly előnye a szuper tartós 210D kettős bevonatú szövetünk, amely 10 000 mm-es hidrosztatikus fejet kínál, mely egyedülálló a kategóriájában. A termék élettartamát a könnyű, kompakt és rendkívül robusztus flexiüveg keretek is növelik. Ezt a keretet a belső tér optimalizálására tervezték az alacsony profilú középső bordájának és a profilos hátsó részének köszönhetően, amely lehetővé teszi az ágy hátul történő elhelyezését. A bőséges szúnyoghálós hátsó szellőző nagy légcserét biztosít. Mindkép brolly négy nagy teherbírású, állítható viharoszloppal, az első viharmerevítő bordával, cövekszettel és hordtáskával.

• Levehető szúnyoghálóval
• Alacsony profile központi oszlop
• Flexiüveg keretek
• Profilos hátsó kialakítás
• Hátsó szellőző
• Négy viharoszlop
• Hordtáska

  • Méret: 135x255x190cm
  • Súly: 5,7kg
  • Szállítási méret: 150x20cm

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

A Magyar Posta által kínált díjszabások:

Csomagautomatába, postapontra vagy postára kézbesítva: 990.-

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990.-, 0-20 kg-ig bruttó 2990.-, 20-40 kg-ig bruttó 5990.- Ft. / darab.


29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek