Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek

Barbel River Feeder 360XH 80-200g


Kategória: Feeder bot

Gyártó: Nevis
Cikkszám: 1860-360

Kompromisszum mentes folyóvízi féder bot .Robosztus kialakitás és elképesztő erőtartalékok jellemzik. Minden paramétere úgy lett meghatározva hogy megfeleljen a...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
25 990 Ft

Kompromisszum mentes folyóvízi féder bot .Robosztus kialakitás és elképesztő erőtartalékok jellemzik. Minden paramétere úgy lett meghatározva hogy megfeleljen a folyóvízi horgászat extrém igényeinek . Végletekig megerősitett bottest és erősitett keretű ,nagy átmérőjű gyűrűk gondoskodnak arról hogy az átlagostól akár háromszor nagyobb súlyokat is célba juttassunk illetve a nagy testű folyóvizi márnák, pontyok ,amúrok kirohanásait meg tudjuk fékezni . Vastag fonott zsinórral is nyugodtan használhatjuk hiszen ez a bot mindent is kibír!! A portugál parafa és EVA kombinációjú nyél kellemes fogást nyújt még a hideg időkben is . A 2,7- 3m és 3,3m méteres hosszúak partközeli és csónakos ,a 3,6m-3,9m-4,2m -es kivitelek pedig parti távdobásos horgászatra ajánlottak. A spiccgyűrű oldalról is megtámaszott ami az mellett hogy rendkívűl strapabiró , a zsinór véletlenszerű feltekeredését is megakadályozza .
-Hossz(m):3.60
-Dobósúly:80-200g
-Anyaga:carbon
-Gyűrű típusa:sic
-Nyél:parafa
-Tagok száma:3+3

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek