Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

BLACK PELLET 290 2.90M 175-375G 2SEC


Kategória: Harcsázó bot

Gyártó: Madcat
Cikkszám: 70697

BLACK PELLET A pelletes harcsázás rohamosan népszerűsödik, amióta az emberek felfedezték, hogy ez nem csak a Spanyol Ebro, hanem például a...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
27 990 Ft
29 990 Ft

BLACK PELLET
A pelletes harcsázás rohamosan népszerűsödik, amióta az emberek felfedezték, hogy ez nem csak a Spanyol Ebro, hanem például a francia és német folyókban is rendkívül eredményes. Tehát, a pelletes horgászat sokat fejlődött a elmúlt néhány évben, ezért kicsit újra kellett gondolnunk a pelletes botunkat. Az eredmény: egy bot, amely teljesen eltér a régi, pontyos stílusú pelletes bottól. Rövidebb, nagyobb teherbírású és érzékenyebb a spicce. A fekete EVA nyél zsugorcsővel van borítva az extra sima tapintás és jó tapadás érdekében (továbbá nagyon könnyen tisztítható).

TECHNICAL DETAILS
• 24T karbon blank
• Zsugorcsővel borított nyél

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

A Magyar Posta által kínált díjszabások:

Csomagautomatába, postapontra vagy postára kézbesítva: 990.-

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990.-, 0-20 kg-ig bruttó 2990.-, 20-40 kg-ig bruttó 5990.- Ft. / darab.


29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek