Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

BLACK VERTICAL 190 1.90M 150G 1SEC


Kategória: Harcsázó bot

Gyártó: Madcat
Cikkszám: 70699

BLACK VERTICAL Egyrészes, vertikális horgászathoz épült bot. Klasszikus jelleg, új és továbbfejlesztett köntösben. Modern megjelenésű, könnyű, ergodinamikus SeaGuide® XSS orsótartóval. A...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
27 990 Ft
29 990 Ft

BLACK VERTICAL
Egyrészes, vertikális horgászathoz épült bot. Klasszikus jelleg, új és továbbfejlesztett köntösben. Modern megjelenésű, könnyű, ergodinamikus SeaGuide® XSS orsótartóval. A fekete EVA nyél zsugorcsővel van borítva az extra sima tapintás és jó tapadás érdekében (továbbá nagyon könnyen tisztítható). Kifejezetten csónakból való, vertikális horgászathoz: érzékeny, kiegyensúlyozott és öröm ránézni. A túlméretes, EVA Comfort végdugó nagyon előnyös, amikor a botot betámasztva, hosszas küzdelmet kell vívni egy kapitális harcsával.

TECHNICAL DETAILS
• SeaGuide® XSS orsótartó
• 24T karbon blank
• Zsugorcsővel borított nyél
• Túlméretes EVA Comfort végdugó

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek