Kérdése van? Tegye fel bátran! +36 30 552 7953
Üzletünk: NIKL Horgászbolt - 7020 Dunaföldvár, Kossuth tér 8.
Termékek
%

Bottartő állvány Delphin 24 db


Kategória:

Gyártó: Delphin
Cikkszám: 999001010

Bottartó állvány ugy volt tervezve, hogy áttekinthetően betudja mutatni a kiállitott botokat. Az erős alumínium profilok biztosítják a stabilitást...

Hozzáadás a kedvencekhez! Ajánlás ismerősnek!
23 270 Ft
25 870 Ft

Bottartó állvány ugy volt tervezve, hogy áttekinthetően betudja mutatni a kiállitott botokat. Az erős alumínium profilok biztosítják a stabilitást és a tartósságot. Továbbá a DEPHIN márka logó egyedi megjelenés biztosít. Állítható magasságú felső és az alsó sín konzolok segítségével testre szabható a kívánt távolság. Minden egyes bottartó rész habbal van kibélelve, úgy hogy bebiztositja az elegendő távolságot a botok közt. Az álvány kis méretéhez képest ami nem haladja meg az egy métert, mégis elegendő kapacitást biztosítt ami 24 db (2x12). Műszaki paraméterek: Szállítási méretek: 75x13x13cm Állvány méretei: 83x73x33cm Súly: 2,8 kg Bottartó Oldalak: 2 db

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt csomagküldő szolgáltatásait veszi igénybe házhozszállítás esetén.

A megrendelt termékeket 7 munkanapon belül házhozszállítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre mégsincs lehetőségünk, kollégáink e-mail - ben vagy telefonon értesíti Önt, hogy mennyit kell várni esetleg egy termékre és mennyiben módosul a megrendelt termék kiszállítási ideje. Amennyiben az ön által rendelt termékek közül valamelyik nincsen raktárkészletünkön és az importőrtől sem tudjuk az adott pillanatban beszerezni, Önnek lehetősége van arra hogy a hiányzó termék nélkül ( viszont minden esetben min. 5000.-), vagy cseretermékkel kérje a kiszállítást, illetve arra hogy rendelését lemondja.

Abban az esetben, ha mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy Ön elutazott, nem kapott értesítőt, nem tartózkodott senki a megadott címen stb. Ilyen esetben ha Ön kezdeményezi, a csomagot a sikertelen kézbesítés szállítási költségének újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De kizárólag akkor indítunk útnak ismét egy csomagot, ha annak ellenértékét bankszámlánkra átutalta és az jóváíródott. Webáruházunk fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben egy adott címről kétszer is visszajön egy csomag az adott névre és címre a jövőben NE küldjön több csomagot.

Házhozszállítás költségei

5.000 Ft-tól 29.990 Ft-ig 1490 Ft
29.990 Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

Ajándékutalvány postázási költség: 990 Ft. Önmagában ajándékutalványt csak előreutalás után áll módunkban kipostázni. (Egyéb termékekkel együtt történő vásárlás esetén a házhozszállítás költségei irányadóak)

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Élő csali kizárólag személyes átvétellel rendelhető!

Hasonló termékek